MUMS miljömat ANNONSERA
OM MUMS
KONTAKT
HemRåvaranMiljö & HälsaReceptVeckans matNäringsberäkningarNytt & NoteratHandla & Äta
Veckomenyer
Aktuellt

Påskveckan

Här kommer en meny för påskveckan. Fresta med våfflor på måndag och semlor på tisdag om du vill bjuda på lite extra guldkant. Lördagens påskbord komplettera du också med egna favoriter; kanske Mums gravad lax, citronsill, rågbullar, sallad t.ex. italiensk sallad och förstås kokt potatis Påskmat enligt Mums. Bild L. Brinck
Måndag:
Byt äppelplättarna till våfflor på gammeldagsvis (justera inköpslistan)
Tisdag:
Minska mängden brödkrutonger och ersätt bananen med årets sista semlor (justera inköpslistan)
Onsdag:
Du kan byta ut receptets gula ärter mot linser som inte behöver blötläggas.(justera inköpslistan)
Torsdag:
Enkel citrussallad som efterrätt (ingår i inköpslistan)
Fredag:
Byt grönkålen mot spenat. Torkad frukt som avslutning (ingår i inköpslistan)
Lördag:
Med gravad lax, citronsill, rågbullar, italiensk sallad och kokt potatis. Frukt som avslutning (justera inköpslistan)
Söndag:
Päron i hallonsås som avslutning (ingår i inköpslistan)

Linssoppa med spenat Vintrig sallad med bönor och bacon Dhal med blomkålscurry Grönsakslasagne Inkokt lax med grönkål och marinerade gulbetor Gubbröra Lammstek, ugnsbakade rotfrukter och äppelsås

Avokado- och räktallrik


 


Vi tänker ekologiskt
SkolmatsGastro ? SM i Skolmat
Nordic Organic FoodFair
KRAV certifiera din restaurang
Ekologiska råvaroro, direkt från bonden till dig.
Vetekaka