Skölj av kikärter och bönor om du använder konseverade. Låt rinna av.
|
Förbered grönsakerna: Skölj och halvera eller klyfta tomaterna. Skala och finhacka löken. Skala vitlöksklyftorna. Skölj och strimla sellerin,
|
Varva kikärter, bönor, tomater, lök och selleri i en skål.
|
Blanda olivolja, vinäger och smaksätt med örtsalt och peppar. Pressa i vitlök. Smaken ska vara kraftigt men inte för salt. Häll över salladen.
|
Skölj basilikabladen och grovstrimla dem. Vänd ned i salladen.
|
Dags för quesadilla: Mosa ihop fårost och yoghurt. Fördela på 4 tortillabröd. Täck med de 4 övriga.
|
Stek de dubbla bröden i några droppar rapsolja på medelvärme.
|
Skär dem i kvartar och servera till salladen.
|
Duka fram bär eller frukt till den hungrige som avslutning.
|