Börja med att strimla den späda vitkålen, isbergssalladen eller machébladen och stjälksellerin. Lägg i botten på ett stort fat.
|
Skär den kokta potatisen i bitar och strö över.
|
Strimla den grillade (eller stekta) zucchinin. Fördela zucchinin och de grillade (eller stekta) champinjoner över salladen. Strö över kaprisen.
|
Skiva det grillade köttet (eller skivor av rostbiff) och lägg i mitten av salladen.
|
Strimla löken och lägg på köttet. Peppra också lätt.
|
Dags att röra ihop senapsdressingen: Lägg senapen i en skål och droppa i oljan under omrörning. Öka mängden succesivt allt eftersom senapen sväljer oljan. Rör också i vinägern och vatten. Smaksätt med pressad vitlök.
|
Duka fram ett gott brytbröd för den hungrige och dryck som passar tillfället.
|
En saftig skiva honungsmelon smakar bra till efterrätt.
|